Live 2022

Ett samarbete med MIK (Musikföreningen I Kävlinge) och Silverforsen Folkets Park


Live 2019

Tack till ”Live 2019” med MIK (Musikföreningen I Kävlinge) och Silverforsen Folkets Park. Våra aktiviteter besöktes av många trots det ruggiga vädret. Att göra vimplar av gamla tapeter var kul. Vi hade en trevlig, rolig och solig helg!


Live 2018

Tack till ”Live 2018” med MIK (Musikföreningen I Kävlinge) och Silverforsen Folkets Park. Några bilder från vår konstnärliga aktivitet i parken. Det blev många glada skratt trots allt regn och rusk. Stort tack till WOODY Hejdes i Kävlinge för sponsring av färg till Konstforums i Parken LIVE MIK 2018. Tack till alla som var med och skapade!


Live 2017

Tack till ”Live 2017” med MIK (Musikföreningen I Kävlinge) och Silverforsen Folkets Park. Ett härligt samarbete som vi gärna fortsätter med! Konstforum ansvarade för en mycket uppskattad målningsaktivitet, ”Alla kan måla”! Stort tack till Kävlinge Färgbutik AB för sponsring av färg mm, och Hejdes Woody byggande för underlaget till målningen. Tack alla som var med och skapade!


Live 2016

Tack till ”Live 2016” med MIK (Musikföreningen I Kävlinge) och Christer Ekelund, Silverforsen Folkets Park. Suveränt och roligt att samarbeta med er! Konstforum fick äran att ansvara för en målningsaktivitet, ”Alla kan måla”! Stort tack till Färghuset av sponsring av färg, penslar och plast, och Hejdes Woody bygghande för underlaget till målningen. Tack alla som skapade en intressant målning!